ENG | SLO

David Urankar je prvič nase opozoril v kampanji za Murino kolekcijo 2008/09. Sledili so projekti za vse večje naročnike, med katerimi se najdejo Adidas, Austrian Airlines, Men's Health, Intersport, Remington, Cafe Meinl, Kuhn Maßkonfektionen, Aquafresh, Hofburg Wien, Vienna Millennium City, Spar, Gorenje, Mercator, Simobil, Mobitel, Krka, NLB, Labod, Lisca, Unior, Dormeo, SAM, Target, ... Februarja 2009 smo ga lahko videli tudi na naslovnici slovenskega Men's Healtha. V Sloveniji je že od vsega začetka pod okriljem Bronzmodels, v Milanu ga zastopa Urban Model Management, na Dunaju pa agencija Stellamodels. Za sodelovanje pošljite e-mail na info@davidurankar.com ali kontaktirajte agencijo.

Iz modelinga ga je pot leta 2008 zanesla tudi na televizijo, kjer je začel kot voditelj Žrebanja Deteljice, kmalu za tem pa postal stalni član ekipe in voditelj oddaje Dobro jutro. Na malih ekranih ga poznamo tudi kot voditelja oddaj TV Lab in športne oddaje Migajte z nami.

Leta 2012 ga je premamil še radijski svet, kjer smo ga kot moderatorja poslušali na radiu Antena.

Športnik po duši, košarkaš, nekdanji slovenski reprezentant v atletiki in prvi slovenski voznik boba, je adrenalinski odvisnik in nobena minuta ne ostane neizkoriščena.

MERE

višina: 184 / 6
prsa: 98 / 38
pas: 77 / 30
boki: 100 / 39

obleka: 50 / 40
čevlji: 44 / 11
lasje: rjavi
oči: rjavo-zelene

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.Tap here to learn more.